Bellen
Mailen
 • Professioneel & veelzijdig timmerbedrijf
 • Duidelijke & transparante afspraken
 • Vakkundige & betaalbare oplossingen

Deur op maat laten maken

Deur op maat laten maken volgens uw specificatie

Een deur op maat laten maken? Helemaal volgens uw eigen specificaties? Dan kunt u terecht bij Timmerbedrijf Gasseling. Wij zijn werkzaam in de regio Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Zevenaar en Duiven en helpen aannemers, zzp’ers en bouwbedrijven aan een deur op maat. Ideaal als u tijd of ruimte tekort komt om het zelf te doen. Geef ons uw wensen door, dan regelen wij de rest en ontvangt u uw op maat gemaakte deur op de afgesproken leverdatum. Voor een offerte neemt u contact met ons op!

Gemakkelijk op maat gemaakte deur bestellen

Bent u aannemer of zzp’er en wilt u een deur op maat laten maken? Als u niet de tijd of middelen heeft om het zelf te doen, bestelt u deze eenvoudig bij Timmerbedrijf Gasseling. Neem hiervoor contact met ons op, dan bespreken we uw wensen en de kosten. Vervolgens ontvangt u op het afgesproken tijdstip een eersteklas op maat gemaakte deur die u alleen nog maar hoeft te plaatsen.

Wij maken alles in eigen huis

Bent u bezig met een bouwproject? En wilt u een deur op maat laten maken? In onze timmerfabriek voorzien we zzp’ers, bouwbedrijven en aannemers van ramen, deuren en kozijnen voor hun projecten. Alles wordt in eigen huis gemaakt door onze ervaren vakmensen. Uiteraard gebruiken wij eersteklas materiaal! Zo hebben wij de kwaliteit en levertijd volledig in eigen hand.

Professioneel & veelzijdig
timmerbedrijf
Duidelijke & transparante
afspraken
Vakkundige & betaalbare
oplossingen

Timmerbedrijf Gasseling, uw betrouwbare partner

Wie een deur op maat wil laten maken, is bij ons aan het goede adres. Wij leveren op maat gemaakte producten van topkwaliteit op de afgesproken leverdatum. Bestellen is eenvoudig. Verder onderscheiden we ons op de volgende punten.

 • Jarenlange deskundige ervaring
 • Vakkundige & betaalbare oplossingen
 • Flexibiliteit zoals u het wenst
 • Professioneel en veelzijdig timmerbedrijf
 • Duidelijke en transparante afspraken
 • Specialisme in kozijnen en deuren op maat gemaakt

Zo eenvoudig bestelt u een deur op maat

Een deur op maat laten maken was nog nooit zo eenvoudig. Alles wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen, uw wensen door te geven, en dan doen wij de rest. Hoe dit precies in zijn werk gaat, leest u hieronder:

 1. Neem contact op
 2. We bespreken uw wensen
 3. We komen een prijs en leverdatum overeen
 4. Uw deur wordt op maat gemaakt
 5. Levering volgens afspraak

Op maat gemaakte deur nodig? Bel gerust.

Wie op zoek is naar een betrouwbare leverancier in Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Zevenaar of Duiven en omstreken om een deur op maat te laten maken, is bij ons aan het juiste adres. Bij ons bestelt u eenvoudig een deur op maat. Voor meer informatie of een gratis offerte belt u ons op 06-53977043, stuurt u een mail naar info@timmerbedrijf-gasseling.nl of vult u het aanvraagformulier in.

Offerte aanvragen

Vraag een gratis offerte aan of neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

  Powered by