Bellen
Mailen
 • Professioneel & veelzijdig timmerbedrijf
 • Duidelijke & transparante afspraken
 • Vakkundige & betaalbare oplossingen

Raamkozijn op maat laten maken

Betaalbaar raamkozijn op maat laten maken

Wilt u graag een raamkozijn op maat laten maken in de regio Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Zevenaar en Duiven? Bouwbedrijven, zzp’ers en aannemers kunnen terecht bij Timmerbedrijf Gasseling. Een kwestie van bestellen en wij doen de rest! In onze timmerfabriek maken onze vakmensen het raamkozijn op maat volgens uw specificatie. Bij ons bestelt u topkwaliteit voor een eerlijke prijs. U ontvangt uw raamkozijn op de afgesproken leverdatum. Wilt u meer informatie of een offerte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Eenvoudig een op maat gemaakt raamkozijn bestellen

Heeft u niet de tijd of de ruimte om zelf uw raamkozijnen te maken? Als zakelijke afnemer (aannemers, bouwbedrijven en zzp’ers) kunt u eenvoudig een raamkozijn op maat laten maken door Timmerbedrijf Gasseling. Geef ons de maten door, dan voorzien we u van eersteklas raamkozijnen uit onze eigen timmerfabriek. Zo hoeft u ze zelf alleen nog maar te installeren.

Alles wordt in eigen huis gemaakt

Wij beschikken over een eigen timmerfabriek. Hiermee voorzien we zzp’ers, aannemers en bouwbedrijven van deuren, ramen en kozijnen voor hun projecten. Met ervaren vakmensen en goede materialen staan wij garant voor een topproduct. Geef ons uw wensen door, dan regelen wij de rest.

Professioneel & veelzijdig
timmerbedrijf
Duidelijke & transparante
afspraken
Vakkundige & betaalbare
oplossingen

Daarom bestellen bij Timmerbedrijf Gasseling

Bent u op zoek naar een bedrijf om een raamkozijn op maat te laten maken? Gasseling is een betrouwbare partner. Bovendien is bestellen eenvoudig. Neem gewoon contact op, dan bespreken we uw wensen en krijgt u uw op maat gemaakte raamkozijn op het afgesproken tijdstip geleverd. Als u met ons in zee gaat, profiteert u bovendien van de volgende pluspunten:

 • Vakkundige & betaalbare oplossingen
 • Flexibiliteit zoals u het wenst
 • Jarenlange deskundige ervaring
 • Specialisme in kozijnen en deuren op maat gemaakt
 • Duidelijke en transparante afspraken
 • Professioneel en veelzijdig timmerbedrijf

Zo eenvoudig is bestellen

Wilt u een deur, raam of raamkozijn op maat laten maken? Dan kunt u dit eenvoudig bij ons bestellen. Neem vrijblijvend contact op met ons timmerbedrijf. We spreken de opdracht door en u ontvangt een offerte met een prijs en leverdatum. Van A tot Z ziet dit proces er als volgt uit:

 1. Neem contact op
 2. We bespreken uw wensen
 3. We komen een prijs en leverdatum overeen
 4. Uw raamkozijn wordt op maat gemaakt
 5. Levering volgens afspraak

Bel ons om een raamkozijn op maat te laten maken

Bent u op zoek naar een betrouwbare vakman in Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Zevenaar of Duiven en omgeving? Waar u met gerust hart een raamkozijn op maat kunt laten maken? Bij ons is dit een kwestie van bestellen, dan regelen wij de rest! Neem gerust contact op voor een offerte. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-53977043. Maar u kunt ook mailen naar info@timmerbedrijf-gasseling.nl of het aanvraagformulier invullen.

Offerte aanvragen

Vraag een gratis offerte aan of neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

  Powered by