Bellen
Mailen
 • Professioneel & veelzijdig timmerbedrijf
 • Duidelijke & transparante afspraken
 • Vakkundige & betaalbare oplossingen

Houten kozijnen op maat laten maken

Houten kozijnen op maat laten maken volgens specificatie

Wilt u houten kozijnen op maat laten maken voor een klus of bouwproject in de regio Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Zevenaar en Duiven? Als aannemer, bouwbedrijf of zzp’er, kunt u terecht bij timmerfabriek van Timmerbedrijf Gasseling! Wij leveren vakkundige en betaalbare oplossingen voor elke klus! Onze vakmensen maken uw houten kozijnen volgens specificatie voor u op maat. We gebruiken een uitstekende houtkwaliteit en leveren op tijd volgens afspraak. Voor meer informatie of een bestelling neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Op maat gemaakte houten kozijnen nodig?

Bent u een aannemer, bouwbedrijf of zzp’er? En heeft u op maat gemaakte houten kozijnen nodig voor een bouwproject of klus? Dan kunt u deze eenvoudig laten maken door Timmerbedrijf Gasseling. Wij hebben een eigen timmerfabriek en leveren houten kozijnen van uitstekende kwaliteit! Geef ons de specificaties door, dan gaan we voor u aan de slag.

Eigen timmerfabriek

Wij zijn een ervaren timmerbedrijf, met een eigen timmerfabriek. Bij ons kunt u terecht voor het op maat laten maken van houten kozijnen en deuren. Met onze jarenlange ervaring en de capaciteit van onze timmerfabriek, voorzien wij andere timmerbedrijven, aannemers en zzp’ers van een eersteklas product. Doordat we alles in eigen huis maken, hebben wij de kwaliteit volledig in eigen hand. U ontvangt uw deur of kozijn volgens uw eigen specificaties op de afgesproken leverdatum!

Professioneel & veelzijdig
timmerbedrijf
Duidelijke & transparante
afspraken
Vakkundige & betaalbare
oplossingen

Daarom Timmerbedrijf Gasseling

Wij zijn dé expert in het maken en leveren van op maat gemaakte kozijnen en deuren. Bij ons kunt u rekenen op:

 • Flexibiliteit zoals u het wenst
 • Duidelijke en transparante afspraken
 • Vakkundige & betaalbare oplossingen
 • Professioneel en veelzijdig timmerbedrijf
 • Jarenlange deskundige ervaring
 • Specialisme in kozijnen en deuren op maat gemaakt

Zo kunt u bestellen

Bent u op zoek naar op maat gemaakte houten kozijnen? U bestelt ze eenvoudig bij Timmerfabriek Gasseling. Neem vrijblijvend contact met ons voor een aanvraag. Dan spreken we een prijs en een leverdatum af. Het bestelproces verloopt als volgt:

 1. Neem contact op
 2. We bespreken uw wensen
 3. We komen een prijs en leverdatum overeen
 4. Uw houten kozijnen worden op maat gemaakt
 5. Levering volgens afspraak

Neem vrijblijvend contact op

Om houten kozijnen op maat te laten maken in Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Zevenaar of Duiven en omgeving, neemt u vrijblijvend contact met ons op. Voor informatie of een aanvraag kunt u ons bellen op: 06-53977043. Ook kunt ons een bericht sturen via info@timmerbedrijf-gasseling.nl of het aanvraagformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Vraag een gratis offerte aan of neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

  Powered by