Bellen
Mailen
 • Professioneel & veelzijdig timmerbedrijf
 • Duidelijke & transparante afspraken
 • Vakkundige & betaalbare oplossingen

Deurkozijn op maat laten maken

Snel deurkozijn op maat laten maken

Wilt u een deurkozijn van uitstekende kwaliteit op maat laten maken in de regio Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Zevenaar en Duiven? U bestelt ze eenvoudig bij Timmerbedrijf Gasseling, dan doen wij de rest! We beschikken over een eigen timmerfabriek. Als zzp’er, bouwbedrijf of aannemer kunt u hier terecht voor vakwerk deurkozijnen tegen een redelijke prijs. Bestel vandaag nog, dan gaan onze vakmensen voor u aan de slag. Bij Gasseling ontvangt u gegarandeerd een eersteklas deurkozijn op de afgesproken leverdatum. Neem gerust contact op voor meer informatie of om meteen een deurkozijn op maat te laten maken.

Op maat gemaakte deurkozijnen voor zakelijke afnemers

Zakelijke afnemers – zzp’ers, aannemers en bouwbedrijven – kunnen bij ons terecht om een deurkozijn op maat te laten maken. In onze timmerfabriek werken ervaren vakmensen. Geef ons de maten door, dan regelen wij de rest. U ontvangt uw op maat gemaakte deurkozijn volgens de specificatie op het afgesproken tijdstip! Vervolgens hoeft u onze hoge kwaliteit deurkozijnen alleen nog maar te plaatsen!

Topproducten uit eigen timmerfabriek

Ons timmerbedrijf beschikt over een eigen timmerfabriek. Hierin fabriceren we niet alleen voor eigen gebruik, maar ook voor onze zakelijke afnemers. Dankzij eersteklas materialen en ervaren vakmensen is een topproduct gegarandeerd! Wie een deurkozijn op maat wil laten maken is bij ons aan het juiste adres. Meer weten? Neem gerust contact op!

Professioneel & veelzijdig
timmerbedrijf
Duidelijke & transparante
afspraken
Vakkundige & betaalbare
oplossingen

Timmerbedrijf Gasseling: topkwaliteit voor een goede prijs

Zoekt u een betrouwbare leverancier van op maat gemaakte deuren en kozijnen? Bij ons kunt u terecht voor eersteklas timmerwerk. Zo kunt u onder andere een deurkozijn op maat laten maken met een bijpassende deur. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden. Dan profiteert u bovendien van de volgende pluspunten.

 • Specialisme in kozijnen en deuren op maat gemaakt
 • Flexibiliteit zoals u het wenst
 • Vakkundige & betaalbare oplossingen
 • Duidelijke en transparante afspraken
 • Jarenlange deskundige ervaring
 • Professioneel en veelzijdig timmerbedrijf

Bestellen: zo werkt het

Heeft u een op maat gemaakt deurkozijn nodig? Dit kunt u eenvoudig bij ons bestellen. Hiervoor kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Na het doorspreken van de opdracht ontvangt u een offerte met leverdatum. Het hele proces ziet er als volgt uit:

 1. Neem contact op
 2. We bespreken uw wensen
 3. We komen een prijs en leverdatum overeen
 4. Uw deurkozijn worden op maat gemaakt
 5. Levering volgens afspraak

Deurkozijn op maat laten maken? Bel gerust.

Zoekt u een vakman om een deurkozijn perfect op maat te laten maken in Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Zevenaar of Duiven en omgeving? Dat is bij ons een kwestie van bestellen, dan doen wij de rest. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte. U kunt ons bellen op 06-53977043, mailen via info@timmerbedrijf-gasseling.nl of ons aanvraagformulier invullen.

Offerte aanvragen

Vraag een gratis offerte aan of neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

  Powered by