Bellen
Mailen
 • Professioneel & veelzijdig timmerbedrijf
 • Duidelijke & transparante afspraken
 • Vakkundige & betaalbare oplossingen

Hardhouten kozijnen op maat laten maken

Eenvoudig hardhouten kozijnen op maat laten maken

Zoekt u een betrouwbare leverancier om hardhouten kozijnen op maat te laten maken in de regio Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Zevenaar en Duiven? Timmerbedrijf Gasseling is professioneel en deskundig. Wij hebben onze eigen timmerfabriek waar bouwbedrijven, zzp’ers en aannemers terecht kunnen voor een vakkundige en betaalbare oplossing. Uw hardhouten kozijnen worden volledig in eigen huis gemaakt door onze vakkundige medewerkers. Bij ons bent u verzekerd van een eersteklas eindproduct dat geleverd wordt volgens afspraak. Wilt u meer informatie of direct hardhouten kozijnen op maat laten maken? Neem dan vrijblijvend contact op!

Wilt u op maat gemaakte hardhouten kozijnen?

Bent u een bouwbedrijf, zzp’er of aannemer die graag hardhouten kozijnen op maat wil laten maken voor een klus of bouwproject? Dan kan Timmerbedrijf Gasseling u helpen. Wij beschikken over een eigen timmerfabriek. Hiermee kunnen wij u voorzien van hoge kwaliteit hardhouten kozijnen, volledig op maat gemaakt. Wij zijn deskundig en leveren topkwaliteit! Neem contact met ons op om de opdracht door te spreken, dan doen wij de rest!

Kwaliteit uit onze eigen timmerfabriek

Gasseling is een gerenommeerd timmerbedrijf en beschikt over een eigen timmerfabriek. Deze produceert niet alleen voor onze eigen opdrachten, maar ook voor anderen. We beschikken over jarenlange ervaring en ervaren vakmensen. Doordat we alles in eigen huis maken, kunnen we een hoge kwaliteit garanderen. Wilt u hardhouten kozijnen en/of deuren op maat wilt laten maken? Neem dan gerust contact met ons op. Uw product wordt volgens uw specificaties gemaakt en geleverd op de afgesproken dag.

Professioneel & veelzijdig
timmerbedrijf
Duidelijke & transparante
afspraken
Vakkundige & betaalbare
oplossingen

De voordelen van Timmerbedrijf Gasseling

Bent op zoek naar professioneel en veelzijdig timmerbedrijf? Bij ons kunt u onder andere hardhouten kozijnen op maat laten maken. Dit zijn onze pluspunten:

 • Flexibiliteit zoals u het wenst
 • Jarenlange deskundige ervaring
 • Duidelijke en transparante afspraken
 • Professioneel en veelzijdig timmerbedrijf
 • Specialisme in kozijnen en deuren op maat gemaakt
 • Vakkundige & betaalbare oplossingen

Bestellen: snel en eenvoudig

Wilt u op maat gemaakte hardhouten kozijnen bij ons bestellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de opdracht door te spreken. Vervolgens ontvangt u van ons een prijs en een leverdatum. Het volledige bestelproces ziet er als volgt uit:

 1. Neem contact op
 2. We bespreken uw wensen
 3. We komen een prijs en leverdatum overeen
 4. Uw hardhouten kozijnen worden op maat gemaakt
 5. Levering volgens afspraak

Bel voor meer informatie of een bestelling

Bent u op zoek naar kozijnen voor uw bouw- of klusproject in Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Zevenaar of Duiven en omstreken die perfect passen? Neem dan contact op om uw hardhouten kozijnen op maat te laten maken. Voor meer informatie of een offerte belt u: 06-53977043, stuurt u ons een bericht via de mail: info@timmerbedrijf-gasseling.nl of vult u het aanvraagformulier in.

Offerte aanvragen

Vraag een gratis offerte aan of neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

  Powered by